logo
Archivy
Zřizovatelem této příspěvkové organizace je Středočeský kraj
zrizovatel
Doučování žáků škol – Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

plakat plakat

Přínosným partnerem pro náš dětský domov je Nadační fond Veroniky Kašákové.


Prima den

Prázdniny jsou ve své druhé polovině. Je pátek 2. srpna 2024. Chlapci a děvčata II. a III. skupiny mají před sebou zajímavý program. Nečeká je den s tropickými teplotami a tomu přizpůsobili dnešní program.

Nejprve to bude Vv. Zde při práci s netradičním výtvarným materiálem – korek, knoflíky, korálky, vlna – uplatní svoji zručnost a představivost. Na pracovním stole jsou připraveny i další pomůcky – lepidla, nůžky, čtvrtky, fixy a křídy. Chvilka zamyšlení a už se všichni s chutí pouští do práce. Vznikají zajímavá dílka.

A protože do oběda je ještě čas, připraví malý mlsek – dvoubarevná pudinková miska s piškoty a nektarinkou. A když je hotovo, všichni se pustí do úklidu pracovního prostoru.

Po obědě pak následuje chvilka odpočinku a už se všichni chystají do Sedlce-Prčice.

Navštíví ve zdejší ZŠ kino. Dnes se promítá Kung Fu Panda 4. Sledují příběh plný zvratů. Po potřebuje vycvičit na post Dračího bojovníka následovníka. Rozhodne se tedy jednoho vycvičit. Snahu mu ale pokazí příchod nového padoucha jménem Chameleonka. Ta dokáže vyčarovat všechny předešlé zlosyny a s těmi musí Po změřit síly. Ale vše dobře dopadne. Všichni si dnešní den užili ke své plné spokojenosti.

TOPlist