logo
Archivy
Zřizovatelem této příspěvkové organizace je Středočeský kraj
zrizovatel
Doučování žáků škol – Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

plakat plakat

Přínosným partnerem pro náš dětský domov je Nadační fond Veroniky Kašákové.


Galakoncert Talent La Sophia

Dne 24. září 2024 jsme využili pozvání od zakladatelky a současně ředitelky mezinárodního projektu pro hudebně a sportovně talentované děti Talent La Sophia Yvetty Blanarovičové a zúčastnili jsme se XVI. ročníku finálového galakoncertu konaného v Divadle Broadway v Praze.

Již při příchodu do divadla čekalo na děti milé překvapení v podobě dárkových tašek se sladkostmi na každém ze sedadel. Poté se rozeběhlo samotné finálové vystoupení 16 talentovaných zpěvaček převážně z dětských domovů nebo z náhradních rodin, které předvedly vždy parádní a v některých případech doslova úžasná pěvecká a mnohdy i taneční vystoupení sledovaná nejen nezaujatými diváky ale zejména porotou, kterou tvořily takové osobnosti jako je skladatel Karel Vágner, režisér Zdeněk Troška, zpěvačka a herečka Chantal Poullain, zpěvačka Dasha a další.

Naše děti si celý program náramně užívaly, některá vystoupení prožívaly mnohdy i ve stoje a každé vystoupení odměnily bouřlivým potleskem. Rádi bychom touto formou poděkovali za pozvání na tuto nádhernou kulturní akci a za dárečky pro naše děti.

Vilém Schindl

Galakoncert Talent La Sophia
Galakoncert Talent La Sophia

TOPlist