logo
Archivy
Zřizovatelem této příspěvkové organizace je Středočeský kraj
zrizovatel
Doučování žáků škol – Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy

plakat plakat

Přínosným partnerem pro náš dětský domov je Nadační fond Veroniky Kašákové.


Velikonoce v divadle

Dne 1. dubna 2023 jsme s dětmi již tradičně přijali pozvání do kulturního domu v Příbrami na akci Velikonoce v divadle, která je určena nejen pro děti z dětských domovů, ale i širokou veřejnost.

Program zde byl jako vždy bohatý, s nabídkou připravenou pro malé i velké – tvořivé dílničky (pletení pomlázek, zdobení perníčků, navlékání korálků, malování, stříhání, lepení velikonočních motivů, malování na obličej), různé soutěže a trhy s velikonočním zbožím. V programu dne bylo také kino či divadlo, kde mohli všichni při sledování pohádek nabrat sílu na další vyrábění. Mezi námi účastníky se proplétaly a rozdávaly dobroty pohádkové postavy či zvířátka, které děti samozřejmě velmi zaujaly. K tomu všemu nám hrály krásné jarní písničky. Kdo chtěl, mohl zpívat či tančit.

Moc děkujeme za vydařenou akci – v neposlední řadě všem pořadatelům za výborný oběd, pití a malou pozornost v podobě čokoládového zajíčka. V DD zůstalo pár nemocných dětí a tak malá dobrůtka byla poslána i jim, což je samozřejmě moc potěšilo.

Pevně věříme, že se zase při nějaké další akci všichni společně sejdeme a opět prožijeme den plný her, soutěží a splněných dětských přání. Již nyní se moc těšíme!

Vychovatelky: S. Veselá, E. Říhová, K. Suková

Velikonoce v divadle
Velikonoce v divadle

TOPlist